NKA koncertek az A38 Hajón

Jump to content Jump to footer

NKA-koncertek az A38 Hajón

Belmondo
A38 Hajó

Zenekar tagjai:

Czutor Zoltán – ének, gitár
Szabó László – vokál, gitár
Paczári Viktor – basszusgitár
Prommer Patrik – dob

A Belmondo zenekar elsősorban koncertzenekar, a megalakulás óta eltelt több, mint 15 év alatt évről évre növelték élő fellépéseik számát. Ez alól csupán a sajnálatos pandémia időszaka volt kivétel.

Czutor Zoltán alapította 2005-ben, a Nyers megszűnése után. Zenésztársainak a zene iránt elkötelezett, rutinos előadókat keresett, akik szerettek volna valami mást, valami újat kipróbálni. Jó értelemben vett népszerű rockzenét játszani, olyat, ami után még tükörbe lehet nézni. Stílusuk saját meghatározásuk szerint „beatmetál”.

Előadásaikon garantált a jó hangulatú élcelődés, a gegek és fricskák, szövegeik egyszerre elgondolkodtatóak és humorral fűszerezve tartanak tükröt a közönségnek. A zenekar fő profilja az eddig megjelent 8 albumukról válogatott saját dalokból álló koncert, melynek gerincét a közismert Belmondo dalok alkotják (Mikor; Lesz, volt, van; Szabadon; Rocksztár), de előfordul a műsorban néhány ikonikus zenei kedvenc (Beatles, RHCP, Sinatra, stb.) feldolgozása is. A Belmondo hangos koncertjein a hangulat és a harapós hangzás is garantált! A zenekar ebben az idényben 15 éves jubileumát ünnepli, melyet új lemezzel koronázott meg.

"Természetesen a legjobb virtuális fellépés is csak egy pótcselekvés az igazi, hús-vér nézők előtt tartott koncertekhez képest, de ebben a drámai időszakban sok tekintetben az életben maradást jelenti az előadók és alkotók számára egy-egy ilyen lehetőség és a részvétellel járó támogatás. Azért, hogy van, volt miért újból koncertműsorra készülni és egy egészen színvonalasan megszólaló és kinéző mozgóképes koncertdokumentum is fennmarad a zenekar után ebből az időszakból pedig kifejezetten hálásak vagyunk. Alig várjuk már, hogy nyilvánosságra kerüljön!"