NKA koncertek az A38 Hajón

Jump to content Jump to footer

NKA-koncertek az A38 Hajón

Betty Love
A38 Hajó

Betty Love A SOHO PARTY közreműködő előadójaként vált ismerté 1993-ban. Betty, Náksi és Döme 5 albumot és egy EP-t adott ki, arany és platinalemezek sokaságát, valamint közel félmillió eladott lemezt tudhatnak magukénak. A SOHO PARTY utolsó nagy slágere 1998-ban az Éjjel soha nem érhet véget c. dal volt, amely talán az egyik legnépszerűbb slágerük lett, de 2016-ban új életre kelt, hiszen ez a dal lett a foci EB-re kijutott Magyar Labdarúgó Válogatott hivatalos himnusza, amely azóta is minden buli, különböző események, sportrendezvények elengedhetetlen része. A Soho Party 6 év után úgy döntött, hogy az együttes tagjai külön utakon folytatják tovább a zenélést.
Betty
szólókarrierbe kezdett és 2000-ben megjelentette első albumát a Sony Musicnál, amelyen szövegíróként és dalszerzőként is bemutatkozott. 2003-ig 3 albumot adott ki, olyan közönség és club-kedvenc dalokkal, mint a „Repülj tovább”, „Olyan, mint a méz”, „Itt vagyok veled”, vagy a Dj Boboval közös duett a „Mi az a szó” (Way to your heart).
Betty 2005-ben úgy döntött, hogy bár fellépéseket vállal, de más közszereplést nem. Ez idő tájt már javában benne volt egy olyan belső átalakulásban, ami meghatározó volt számára. 2007-ben született meg kislánya. 2014-ben állt újra színpadra, de a médiában azóta is ritkán vállal szereplést.

Gondolataink a programmal kapcsolatban:
"Sokszor kaptam olyan visszajelzést, hogy valakinek, valamilyen különleges pillanatához, élményéhez kötődik egy-egy dalom. Nekem ez csodálatos érzés, mindig hálával tölt el, ha ilyesmit hallok. Hiszek a zene erejében. Hiszem, ha egy dal megérint, még a legnehezebb pillanatokban is tud adni, tölteni. Nagyon örülök, hogy részese lehettem a Raktárkoncertnek. Az együtt zenélés öröme még ebben a speciális és valahol szürreális helyzetben is ott volt, a fantasztikus zenészeknek, közreműködőknek, és az A38 profi csapatának köszönhetően. Bár mindannyian tudjuk, hogy az igazi koncerthangulathoz a közönség nélkülözhetetlen."