NKA koncertek az A38 Hajón

Jump to content Jump to footer

NKA-koncertek az A38 Hajón

DJ Allstars
A38 Hajó

A produkció alapítója a legendás lemezlovas Spigiboy.
Az egyik legismertebb hazai DJ, aki Magyarországon és külföldön is sikeres karriert futott be, dalait rengeteget játszottak a rádiók és televíziók, a mai napig ontja a slágereket, emellett rengeteget tesz a hazai zenei és DJ szakmáért. Folyamatosan újabb és újabb projekteken töri a fejét, melyeket rendre sikerre visz. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint legújabb projektje, a DJ Allstars.
Az ötlet 2018-ban vált valósággá, kezdeti szárnybontogatásait azonban egy kisebb szünet követte a kialakult vírushelyzet miatt, az idei esztendőben azonban már semmi sem állhat az útjába.

A projektben résztvevő zenészeket, producereket, DJ-ket Spigiboy gondosan válogatja ki.
Minden egyes produkcióban újabb és újabb szereplők adják egymásnak a stafétát, hozzátéve a zenei élményhez saját egyéniségüket, zenei tudásukat. A szakmai legjobbjai, a töretlen lelkesedésük, tapasztalatuk és a zene iránti szeretetük a garancia, hogy valami igazán magával ragadó és felejthetetlen van megszületőben.
A Raktárkoncert-sorozat keretein belül került megrendezésre az A38 hajón a különleges Live Act Produkció és DJ Show, melyben az alábbi nagyszerű művészek töltötték fel élettel a színpadot a DJ Allstars projekt résztvevőiként: DanceFolk - THOMX & Nagy Teodóra, Marchello, Roberto Rios, Drop The Cheese, Náksi, Basics és Kovács Tamás „Tobzi".