NKA koncertek az A38 Hajón

Jump to content Jump to footer

NKA-koncertek az A38 Hajón

ék
A38 Hajó

Zenekar tagjai:
Lee Olivér,
Balasi Ádám,
Kecskeméti Csaba,
Oláh Bence Attila

Képzeld el, milyen lehet együtt lebegni a köddel az erdő félhomályában. Az érzést mikor rájössz milyen kicsi vagy a világ legnagyobb hegyei mellett állva. Az utolsó hajnali sör ízét, miután Ő kilépett az életedből. Üvöltő hangfalak mellett állva hallgatni a tömeg szívdobbanását. Rock. Hangos és provokatív, csendes és visszahúzódó.

A hétéves fennállását ünneplő underground zenekar a mai napig eredeti felállásban alkot. Büszkén mondhatjuk, az ék mára meghatározó figurája a budapesti klubéletnek és országos jelenlétük is egyre erősebb. 2020 februárjában sikeres Európa-turnén mutatkozhattak be a nagyérdeműnek, 5 ország 14 városában játszottak kiemelkedő sikerrel.

Frontemberünk Lee Olivér 2021-ben Artijus díjat kapott eddigi előadói munkásságának elismeréséül. Új anyaggal készülnek, a következő nagylemez ősszel jelenik meg Out Of The Cave címmel.

"Köszönettel tartozunk a program szervezőinek, hogy minket is meghívtak a 'Raktárkoncert plusz' sorozat fellépői közé. Az NKA hathatós segítségével több projektünk valósult már meg, hálásak vagyunk, hogy ilyenkor is számíthatunk rájuk.

Üdvözlünk minden olyan törekvést, amely az élő zene fennmaradását hivatott segíteni."