NKA koncertek az A38 Hajón

Jump to content Jump to footer

NKA-koncertek az A38 Hajón

KISS Forever Band
A38 Hajó

Korábbi zenekaraikkal (Ossian, Sing Sing, Machine Mouse) már sikeres zenészek (Maróthy Zoltán, Tobola Csaba, Váry Zoltán és Fűzfa Zoltán) alapították a zenekart 1995-ben azzal a célzattal, hogy eljátsszák gyerekkori kedvenc bandájuk a KISS dalait. 3 évvel később megérkezett az első felkérés külföldről, ekkorra elkészültek az originállal megegyező kosztümök és magastalpú csizmák, hogy teljes legyen a show. Eric Singerrel, a KISS dobosával ekkor lépett fel a zenekar először, a dobos szerint a legautentikusabb hangzású és kinézetű banda a KISS Forever Band volt, akivel addig szerepelt.

A megalakulást követő két évtizedben a zenekar 28 országban fordult meg több, mint 1.400 koncertet adott, amivel magasan kiemelkedik világviszonylatban a többi KISS tribute band közül. Többek között Németország, Ausztria, Svájc, Anglia, Hollandia, Belgium, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Svédország, Finnország, Norvégia, Oroszország, Csehország és Szlovákia KISS rajongói hallhatták/láthatták a showt!

2012-ben a zenekar részt vett az originál KISS által meghirdetett „KISS Mini Golf Contest”-en ahol a világ legjobb KISS emlékzenekarát keresték. Több, mint 200 indulóból először a legjobb 20-ba került be a zenekar, majd online szavazáson egyedüli európai zenekarként a legjobb 4-be is, így hivatalosan a legjobb és legelismertebb európai KISS emlékzenekar lett a KISS Forever Band!

A zenekar jelenlegi felállása:
Váry Zoltán (Starchild), Fűzfa Zoltán (The Demon), Sturmann Pál (Space Man) és Radek Sikl (Catman).

A zenekar repertoárja végig öleli a KISS teljes munkásságát 1973-tól napjainkig, közel 80 dal van műsoron a legnagyobb slágerektől a tagok szólómunkásságán át számos meglepetés dalig, amit még az originál KISS sem adott elő soha!