NKA koncertek az A38 Hajón

Jump to content Jump to footer

NKA-koncertek az A38 Hajón

Soulbreakers
A38 Hajó

A Soulbreakers egy igazán energikus csapat, akik a '60-as, '70-es évek vibrálását, soul-funk muzsikáját magukon átszűrve, egyszerre autentikus és egyszerre invenciózus, saját hangzást hoztak létre: ez a ,,heavysoul”.

Két karizmatikus frontember, Écska és Kyru gondoskodnak a női-férfi energiák folyamatos áramlásáról, melyhez egy vadóc hangszeres trió szolgáltat méltó alapot. Hol alázattal hordozzák tenyerükön a két nem mindennapi énekest, hol őrlő zenei tornádóvá válva idézik meg a Jimi Hendrix Experience, vagy épp a Cream szabadságát.

Saját dalaikon keresztül belső világukba engednek betekintést, ha kedvenceiket adják elő, maradéktalan szellemidézésnek lehet tanúja a koncertlátogató.

Az összeszokott csapat garantált, magával ragadó hangulatot teremt, legyen szó akár füstös klubról, akár egy nagy fesztiválszínpadról. Aki egyszer látta őket, nem felejti el az élményt.

”...Jól esett végre újra színpadon állni, együtt muzsikálni, még akkor is, ha furcsa érzés kora délután rock and roll szörnyévé válni egy üres koncertteremnek. Ez egyébként nem könnyű feladat, de úgy éreztük, azért hellyel-közzel sikerült...”