NKA koncertek az A38 Hajón

Jump to content Jump to footer

NKA-koncertek az A38 Hajón

STEP együttes
A38 Hajó

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy részt vehettünk az NKA támogatott Raktárplusz koncert sorozatban az A38 hajón. Kibővült zenekarral idéztük fel a legnagyobb Step slágereket és nagy öröm volt már próbálni, készülni erre a koncertre, hisz a karantén nekünk is nagy csenddel járt.

A Step együttesnek egy méltó zenei pillanatkép a jelenlegi életéből. Nagyon várjuk, hogy újra lehessen koncertezni, hisz a rendkívül magas színvonalú A38 koncertről csak egy dolog hiányzott, a közönség, de az nagyon! Ezt az estét Flipper Öcsi emlékének ajánljuk!

A Step zenekar eredetileg 1987-ben alakult Flipper Öcsi, Kisszabó Gábor, Zsoldos Dedy, Fehér Attila és Popper Péter tagokkal. 3 év alatt, három lemeze készült a csapatnak, és mind a három album közel 100 ezer példányban fogyott el, a zenekar nagyon népszerű volt a fiatalok körében. Flipper Öcsi kilépése után a zenekar feloszlott. 2015-ben azonban egy koncert erejéig Popper Péter összehozta a zenekart, ami annyira jól sikerült, hogy azóta az újkori Step rendszeresen klubkoncertezik. Rendszeresen megemlékeznek Flipper Öcsiről, aki már 13 éve nincs közöttünk, de dalai és emléke még mindig itt él a szívünkben. A dalok mai hangzásnak megfelelően szólalnak meg, helyenként kicsit áthangszerelve.

Jelenkori tagok:
Popper Péter - ének, billentyűs hangszerek
Zsoldos Dedy - dob
Bereczky Norbert - gitár
Keszthelyi László - basszusgitár
Erdő Zoltán - szaxofon


Az A38 Hajón kiegészültünk vokalistákkal:
Sima Anikó, Málinger Anita, Bartus Patrícia, egy ütőhangszeressel Schneider Szilveszter személyében és egy plusz szaxofonnal Dudinszky Zoltánnal.