NKA koncertek az A38 Hajón

Jump to content Jump to footer

NKA-koncertek az A38 Hajón

V-Tech
A38 Hajó

A legendás V-Tech zenekart Kefir és Szamóca 1998-ban alapította és minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az eltelt évek alatt hamar Magyarország egyik legsikeresebb zenei produkciójává nőtték ki magukat.

Kefir fiatal kora ellenére 12 éve a magyar popkultúra része: 21 slágeréből készült videoklip, ezek szinte kivétel nélkül vezettek valamilyen magyar slágerlistát. Számos arany- és platinalemez, vagyis több százezer eladott hanghordozó, több ezer koncert és fellépés, számtalan hazai és nemzetközi siker fűződik a nevéhez – nemcsak a V-Tech tagjaként, de szólóban is komoly sikereket ért el.

Rövid szólókitérője után azonban ismét a V-Tech zenekaré a főszerep, visszatérve a zenei gyökerekhez. „A legszebb vallomás” című kiadványon olyan híres zenészek is közreműködtek, mint Nyári Károly vagy épp Bereczki Zoltán, aki számos korábbi V-Tech slágerhez adta a hangját az elmúlt évtizedben. „A legszebb vallomás” már a 8. album, amely Kefir nevéhez fűződik, és ha az eddigi tendenciákat követi, akkor minden bizonnyal meghódítja nemcsak a toplistákat, de a rajongók szívét is.

V-Tech és Kefir albumok

1998 - Vétkezz velem

1999 - Nem szabad sírni

2000 - Álmodoztam

2002 - Búcsúzz el

2003 - Merre jár a boldogság?

2004 - Lírák

2006 - Az élet megy tovább

2010 - A legszebb vallomás