NKA koncertek az A38 Hajón

Jump to content Jump to footer

NKA-koncertek az A38 Hajón

Dér Heni
A38 Hajó

A Vajdaságban, Szabadkán születtem és már egész kisgyermekként az éneklés, valamint a zene vált az életem központjává. 13 évesen a Tini Táncdalfesztivál első helyezettje lettem Temerinben, 2003-ban pedig jelentkeztem a Megasztár című műsor első szériájába, ahol több élő adáson is továbbjutottam. Ezután a Sugarloaf zenekar énekesnőjeként 9 évig jártam az országot, több ezer koncertet adva. Mindeközben kommunikáció-médiatudomány, valamint politológus diplomát szereztem.
2013-ban kezdődő szólókarrierem első slágere a Turn It Up volt. Második kislemezem az Ég Veled! óriási sikert aratott, hiszen első lett a rádiók játszási listáján, videoklipje pedig sikerrel szerepelt a tévékben és az összes videómegosztó csatornán. 2014-ben A Dal Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjébe is bekerült, mostanra pedig meghaladta a 10.000.000-s nézettséget.
Intro címmel 2014-ben jelent meg első szólóalbumom a rajta lévő Ébresztő című dallal, amely újra bekerült az Eurovíziós Dalfesztiválra. Ezután újabb slágereim is megjelentek úgy, mint a Még, Még, Még és a Szedjük Széjjel című dalok, amelyek a mai napig igen közkedveltek az országos rádiókban. A 2017 nyarán kiadott Szemtelen című dal alig 2 hónap alatt érte el a 10.000.000-s nézettséget, mára pedig a 29.000.000-t is meghaladta.

Gondolataink a programmal kapcsolatban:
"Nagyon örültünk annak, hogy ebben a bizonytalan, lassan másfél éve tartó helyzetben láttunk igyekezetet az ehhez hasonló támogatásokkal az előadó- művészet megsegítésére. A zenész egyik legfontosabb kommunikációs eszköze a hangszere, illetve a közönséggel való kapcsolata. Pontosan ezért volt fontos ez a támogatás, egy picit visszaadta a művészeknek a szakmájuk lényegét és tudtunk töltődni is. Reméljük a közönségnek is ugyanekkora örömet tud adni az általunk összehozott koncert és mosolyt tudunk csalni a bizonytalanabb hétköznapokban…"