NKA koncertek az A38 Hajón

Jump to content Jump to footer

NKA-koncertek az A38 Hajón

Kállay Saunders Band
A38 Hajó

Zenekar tagjai:
Kállay Saunders András,
Siklósi Bence,
Fésűs Ádám,
Kuti Róbert,
Alex Torres,
Gulyás Tibor

Amerikai-magyar énekes, előadó, producer, zeneszerző, a The Middletonz zenekar alapítója.

A 2010-es Megasztárban való szereplés hozta meg számára az országos ismertséget, de az igazi áttörést 2014-ben érte el, amikor megnyerte A DAL 2014 című műsort. Magyarországot képviselve, ‘Running’ című dalával minden idők második legjobb magyar eredményével, az 5. helyen végzett a koppenhágai Eurovíziós Dalfesztiválon.

A máig aktívan tevékenykedő előadó, a hazai rádiók és Tv-csatornák folyamatos szereplőjévé vált, aki olyan slágereket tudhat magáénak, mint a My Baby, Juliet, #JOY, Who we are.

2015-ös debütáló lemezének megjelenése után, fellépéseit zenekaros formációra bővítette Kállay Saunders Band néven. Nagykoncertjein, kisebb megjelenéseken és az akusztik bulikon kizárólag élő zenei kísérettel lép színpadra.

2018-ban megalapította a The Middletonz zenekart, aminek első megjelent ‘Roses’ című számával a DAL 2019 műsorában rögtön a döntőig jutott.

Az angol nyelvű szerzemények mellett több magyar nyelvű dalon is dolgozott együtt pl: Manuel, T.Danny, BSW, Miskovits, Fehér Holló előadókkal.

2020-as szólóalbumáról folyamatos megjelenésekkel mutatja be a megújult arculatát és a zenéje irányvonalát, amit a Trap, Hiphop, R’n’B elemek ötvözéke jellemez. Új számai közül a ‘Promise’ bekerült a Petőfi Rádió TOP 40, Music Channel TOP 21 listára, és az MTV Hungary csatorna július 2.heti “Most Wanted” dala lett.

Jelenleg mindkét produkciójának hamarosan megjelenő nagylemezein dolgozik, mely az Akvárium Klubban kerül bemutatásra November 6.-án (Kállay Saunders) és November 27.-én (The Middletonz).

„Tavaly szeptember óta az első olyan alkalom volt, amikor az egész zenekar stábbal együtt lehetett, mint egy fellépésen. Az egyetlen alkalom, amikor egy koncerthosszúságnyit állhattak ténylegesen a színpadon. Amikor, ha egy pár órára is, de azt érezték, mint régen és visszaadta a reményt, hogy hamarosan minden rendben lesz.”